Versiertips

Hoe verleid je een vrouw?

Vrouwen versieren, daar zijn bijna alle mannen wel mee bezig. Helaas loopt het vaak tot niets uit omdat we niet weten hoe we met vrouwen moeten omgaan en nog belangrijker; de vrouw versieren! Een blauwtje oplopen is voor niemand leuk natuurlijk en dit kan leiden tot een negatieve ervaring waardoor je de volgende keer nog zenuwachtiger bent of zelfs helemaal niet meer durft. Voor de één is vrouwen versieren een fluitje van een cent maar voor de ander is het één van de moeilijkste dingen om op een vrouw af te stappen, laat staan haar versieren.

Tips om vrouwen te versieren

  • De beste tip die ik je kan geven om vrouwen te versieren is zelfverzekerd zijn! Vrouwen vallen eenmaal op mannen die zelfverzekerd zijn en dat uitstralen. Ben je een onzekere type, zorg dan eerst dat je werkt aan je zelfvertrouwen. Zorg dat je er verzorgd bijloopt, draag kleren waarin je je prettig voelt, loop rechtop. Zelfverzekerd zijn is de sleutel tot een date met de mooiste vrouwen.
  • Gebruik geen cliche openingszinnen. Bekijk de situatie waarin jullie je op dat moment in begeven en zoek naar een excuus om haar aan te spreken. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat er aan de hand van het excuus een gesprek op gang komt. Hou het kort en krachtig. Een goede manier om af te sluiten is door te zeggen dat je helaas echt moet gaan nu en vergeet daarbij haar telefoonnummer niet te vragen!
  • Zorg dat je mannelijk overkomt. Vrouwen vallen eenmaal op echte mannen dus wees vooral niet té lief, begripvol en aardig. Ook qua uiterlijk is het belangrijk om er mannelijk uit te zien, dus geen sjaaltjes en uggs maar vooral wel stoere kleding en baardgroei!
  • De stap na haar telefoonnummer verkrijgen is haar uit te nodigen voor een date. Je nodigt haar uit voor een date en vraagt haar niet of ze met je wilt daten! Hierdoor ga je er al vanuit dat jullie een date zullen hebben, waardoor je erg zelfverzekerd overkomt.