Is seks altijd leuk?

Iedereen is het er wel over eens dat seks lekker is, mits een en ander natuurlijk wel ongedwongen en vrijwillig plaats kan vinden. Een orgasme, ook wel klaarkomen genoemd in de volksmond, geeft een euforisch fysiek gevoel. Tijdens de seksuele prikkeling komen er in de hersens endorfines vrij, die eigenlijk werken als een natuurlijke morfine voor het lichaam. De pijngrens wordt hoger en er ontstaat een gevoel van welbehagen. Zoals bekend kunnen vrouwen en mannen door geslachtsgemeenschap samen tot een seksueel hoogtepunt komen, dus tot een orgasme. Dat gaat bij de man wat eenvoudiger over het algemeen dan bij de vrouw. Maar de reden dat seks lekker is ligt op het biologische vlak. Dieren hebben natuurlijk ook geslachtsgemeenschap nodig om zich voort te kunnen planten. Omdat instandhouding van de soort het meest belangrijke is voor een organisme, moet de geslachtsgemeenschap natuurlijk wel zo lekker mogelijk zijn. Dat vergroot natuurlijk de kans aanzienlijk dat er tussen de dieren geslachtsgemeenschap plaats zal vinden en er op die manier dus nakomelingen ontstaan.

Vroegtijdige zaadlozing

Bij mannen zijn er eigenlijk twee problemen op seksueel gebied die vrij vaak voorkomen. De eerste is een vroegtijdige ejaculatie, oftewel te vroeg klaarkomen. Vaak is de oorzaak daarvan stress en zowel de man en de vrouw zijn daar niet echt blij mee. De vrouw heeft immers wat langer nodig om een hoogtepunt te bereiken en de man heeft door zijn vroegtijdige zaadlozing zijn ontlading al gekregen. Mannen bereiken sowieso eerder een orgasme dan de vrouw, maar het orgasme bij de vrouw duurt over het algemeen weer wat langer. Vandaar dat voorspel zo belangrijk is voor een vrouw, op die manier kan ze al wat opgewonden raken en is de kans groter dat de partners tegelijk kunnen klaarkomen tijdens de daad.

Last van een erectiestoornis

Een tweede probleem op seksueel gebied dat toch wel vrij vaak voorkomt onder mannen, is het last hebben van een erectiestoornis. In de volksmond krijgt de man hem dus niet (meer) omhoog. Nou is dat na twee, drie keer vrijen achter elkaar niet zo verwonderlijk natuurlijk, maar het is lastig als het gebeurd aan het begin van een vrijpartij. De oorzaak van een erectiestoornis kan liggen op zowel fysiek als psychisch terrein, maar al die oorzaken gaan we in dit artikel niet bespreken. Een erectiestoornis is echter wel op te lossen en een van de oplossingen is het gebruik van erectiepillen. Van alle erectiemiddelen is Viagra misschien toch wel de bekendste, andere middelen die ook goed werken zijn bijvoorbeeld Kamagra pillen en Sildenafil. Kamagra en Sildenafil zijn zonder recept gewoon online te verkrijgen en worden eigenlijk steeds populairder.

Bron: 247hotelmassage.nl