Is een datingsite geschikt voor mij?

Daten online is onder alleenstaanden de beste manier om singles te ontmoeten en te leren kennen. Websites voor daten hebben het eenvoudiger en makkelijker gemaakt om een leuk iemand te vinden om een date mee te hebben of zelfs een relatie. Online daten is leuk maar het moet wel een doel hebben anders is het zonde van je inzet. De inzet wordt meestal beloond met meerdere dates waarbij je iedere keer hoopt dat het degene is waarvoor je lid bent geworden.

Ben je verlegen?

Verlegen personen leggen sneller contact op een datingsite dan in een normale situatie in het echte leven. Elk persoon die niet graag nieuwe mensen ontmoet kan dit makkelijker doen met online dating. Mensen die niet graag ieder weekend uitgaan om zo nieuwe personen tegen te komen kunnen op een dating website een date vinden. Op deze manier kan men al veel over elkaar weten voordat ze elkaar in real life zien. Het gesprek verloopt dan met minder spanning en natuurlijker.

Heb je een hekel aan blauwtjes lopen?

Het aanspreken van iemand die niet vrijgezel is een probleem dat geregeld voorkomt bij flirten tijdens uitgaan of tijdens een andere gelegenheid. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt dat je afgewimpeld wordt. Dit probleem komt niet vaak voor bij online daten. De andere persoon waarmee je contact opneemt is hoogstwaarschijnlijk beschikbaar voor een date of een relatie. De kans op een afwijzing op een dating website is hierdoor vele malen kleiner. Een blauwtje lopen komt hierdoor bij online dating vrijwel nooit voor.

Heb je een beperkt budget?

Online dating kost minder dan de kosten die je kwijt bent voor een normale date. Op een normale date betaal je voor een etentje of een avondje uit terwijl je dit op een datingsite pas doet als je elkaar al gesproken hebt. De kosten zijn hierdoor vele malen lager. Wanneer je de kosten van een etentje vergelijkt met een maand lid zijn bij een dating website dan is deze uitgave aan het etentje veel meer. Voor mensen met een budget is dit een leuke bijkomstigheid.

Persoonsgegevens en Privacy

Persoonsgegevens zijn gegevens waarmee een natuurlijk persoon in een groep kan worden geïdentificeerd. Dit is een ruime definitie en dat brengt met zich mee dat het van de omstandigheden afhangt of informatie een persoonsgegeven is. Een kentekennummer is bijvoorbeeld ansich geen persoonsgegeven totdat in dezelfde database ook naam en adresgegevens staan.

De Wet Bescherming Persoonsgegevens

De Wet Bescherming Persoonsgegevens legt beperkingen op aan de verwerking van persoonsgegevens. Een verwerking van persoonsgegevens is, in praktijk, iedere handeling die met de persoonsgegevens wordt uitgevoerd. Daaronder valt kopiëren, opslaan, verspreiden, gebruiken, kortom, bijna alles. Door deze ruime definitie van zowel verwerking als persoonsgegevens is er al zeer snel sprake van een verwerking van persoonsgegevens die onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens valt.
Alleen als er sprake is van een database mogen persoonsgegevens verwerkt worden. Een database is een plek waar de gegevens gecategoriseerd zijn en waar ze later kunnen worden teruggevonden. Deze definitie wordt wederom ruim uitgelegd. Het internet is zo’n voorbeeld van een database.
Gerechtvaardigde verwerking van persoonsgegevens.

Persoonsgegevens mogen slechts worden verwerkt als dat gerechtvaardigd wordt. De rechtvaardigingsgronden hiervoor worden vermeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Een rechtvaardigingsgrond is het geven van toestemming. Als iemand toestemming verleend mogen zijn gegevens verwerkt worden. Echter, alleen voor datgene waarvoor hij toestemming geeft en met het doel waarvoor toestemming gegeven wordt. Bovendien kan de toestemming ten alle tijden worden ingetrokken.

Bijzondere persoonsgegevens

Bijzondere persoonsgegevens vormen een speciale groep binnen de persoonsgegevens. Bijzondere persoonsgegevens is informatie omtrent iemands ras, geloof, gezondheidstoestand, politieke gezindheid, seksuele leven en het lidmaatschap van een vakbeweging. Ook strafrechtelijke gegevens kunnen worden gezien als een bijzonder persoonsgegevens. Deze bijzondere gegevens mogen in beginsel niet verwerkt worden. De wetgever heeft hierop enkele zeer strenge uitzonderingen gemaakt die per categorie persoonsgegevens duidelijk bepalen in welk geval deze verwerkt mogen worden.
Zijn foto’s ook bijzondere persoonsgegevens?

Uit jurisprudentie blijkt dat foto’s, onder omstandigheden, kunnen worden gezien als een bijzonder persoonsgegeven. Immers, uit een foto kan in veel gevallen worden afgeleid tot welk ras iemand behoort. Ook kan een hangertje met een kruisje, of een hoofddoek het geloof van een geportretteerde verraden. Dit heeft tot gevolg dat een werkgever bijvoorbeeld niet zomaar gerechtigd is om een foto van zijn werknemer in een smoelenboek te plaatsen. Ook kan het O.M. Niet zomaar bewakingsbeelden opvragen. Hier heeft de rechter een mooie omweg voor gevonden foto’s zijn slechts bijzondere persoonsgegevens indien de foto gemaakt is met het doel om deze gegevens vast te leggen.

Is seks altijd leuk?

Iedereen is het er wel over eens dat seks lekker is, mits een en ander natuurlijk wel ongedwongen en vrijwillig plaats kan vinden. Een orgasme, ook wel klaarkomen genoemd in de volksmond, geeft een euforisch fysiek gevoel. Tijdens de seksuele prikkeling komen er in de hersens endorfines vrij, die eigenlijk werken als een natuurlijke morfine voor het lichaam. De pijngrens wordt hoger en er ontstaat een gevoel van welbehagen. Zoals bekend kunnen vrouwen en mannen door geslachtsgemeenschap samen tot een seksueel hoogtepunt komen, dus tot een orgasme. Dat gaat bij de man wat eenvoudiger over het algemeen dan bij de vrouw. Maar de reden dat seks lekker is ligt op het biologische vlak. Dieren hebben natuurlijk ook geslachtsgemeenschap nodig om zich voort te kunnen planten. Omdat instandhouding van de soort het meest belangrijke is voor een organisme, moet de geslachtsgemeenschap natuurlijk wel zo lekker mogelijk zijn. Dat vergroot natuurlijk de kans aanzienlijk dat er tussen de dieren geslachtsgemeenschap plaats zal vinden en er op die manier dus nakomelingen ontstaan.

Vroegtijdige zaadlozing

Bij mannen zijn er eigenlijk twee problemen op seksueel gebied die vrij vaak voorkomen. De eerste is een vroegtijdige ejaculatie, oftewel te vroeg klaarkomen. Vaak is de oorzaak daarvan stress en zowel de man en de vrouw zijn daar niet echt blij mee. De vrouw heeft immers wat langer nodig om een hoogtepunt te bereiken en de man heeft door zijn vroegtijdige zaadlozing zijn ontlading al gekregen. Mannen bereiken sowieso eerder een orgasme dan de vrouw, maar het orgasme bij de vrouw duurt over het algemeen weer wat langer. Vandaar dat voorspel zo belangrijk is voor een vrouw, op die manier kan ze al wat opgewonden raken en is de kans groter dat de partners tegelijk kunnen klaarkomen tijdens de daad.

Last van een erectiestoornis

Een tweede probleem op seksueel gebied dat toch wel vrij vaak voorkomt onder mannen, is het last hebben van een erectiestoornis. In de volksmond krijgt de man hem dus niet (meer) omhoog. Nou is dat na twee, drie keer vrijen achter elkaar niet zo verwonderlijk natuurlijk, maar het is lastig als het gebeurd aan het begin van een vrijpartij. De oorzaak van een erectiestoornis kan liggen op zowel fysiek als psychisch terrein, maar al die oorzaken gaan we in dit artikel niet bespreken. Een erectiestoornis is echter wel op te lossen en een van de oplossingen is het gebruik van erectiepillen. Van alle erectiemiddelen is Viagra misschien toch wel de bekendste, andere middelen die ook goed werken zijn bijvoorbeeld Kamagra pillen en Sildenafil. Kamagra en Sildenafil zijn zonder recept gewoon online te verkrijgen en worden eigenlijk steeds populairder.

Bron: 247hotelmassage.nl

Hoe belangrijk is sex?

Sex is nog steeds een grote topic in onze wereld. Er zijn gedeeltes op de wereld die bijvoorbeeld nog steeds sex verbieden voor het huwelijk. Het kan zelfs zo erg uitlopen dat er de doodstraf op zit. Natuurlijk is het gelukkig in veel gebieden niet zo en is discussie mogelijk over het onderwerp sex. Sex is de kern van voortplanting en speelt een grote rol in onze leven, maar hoe belangrijk is het?

Sex in cultuur

De laatste jaren is er meer openheid over sex. De hippie movement van de jaren 70 hebben veel taboes gebroken en werd er ook volop geexperimenteerd in sexuele voorkeuren. Muziek werd schokerender met teksten en videoclips die wel het een en andere durfden te zeggen en laten zien. Denk aan madonna die wilde optredens gaf waarin sex een groot centraal punt was, denk aan Elton John die met excentrieke pakjes shows gaf. Sex werd steeds minder en minder een taboe doormiddel van zulke uitingen.

Films begonnen aan dezelfde hype trein en werden steeds meer expliciet in hun uitingen. De bekende nederlandse reggiseur Paul Verhoeven greep de kijkers bij de keel met de oh zo bekende scene uit basic instinct waarin sharon stone haar benen kruist en er een kleine sneak peek was van haar edele delen. Een van de beste reggiseurs allertijden Stanley kubric heeft ook veel besproken film uitgebracht waarin sex de hoofdrol in had. De film genaamd eyes wide shut is een film waarin een man verwikkeld raakt in excentrieke house mansion parties waarin meerdere mensen met macht vermomd in maskers allerlei sexuele praktijken verrichten. De man raakt nieuwsgierig nadat zijn vrouw hem vertelde ooit bijna vreemd te zijn gegaan en krijgt door de film heen maar het beeld van zijn vrouw met een andere man niet uit zijn hoofd. De kern van de hele film werd op het eind kort en krachtig samengevat met het moment dat de vrouw aan de man verteld dat ze iets heel belangrijk moeten doen als ze thuis komen, namelijk have sex.

Sex overal

Tegenwoordig is het niet meer zo schokerend dat sex in videoclips te zien is of in meerdere debatten word besproken. De hoeveelheid maakt het zelfs lichtjes minder interresant om nog erover te hebben. Veel mannelijke artiesten gebruiken half naakte vrouwen hun clips en veel vrouwelijke artiesten pronken met hun grote oversized kont. Het kan en mag allemaal en is natuurlijk de hele bedoeling geweest van de jaren 70. Om het taboe te breken en meer toegankelijk te maken. Sexuele voorlichting begint al vroeg op de basisschool en om toegang te krijgen tot sexuele beelden is niet zo moeilijk meer. De groei van internet heeft hier een biijdrage aan. Er zijn miljoenen sites waar jij je erotische fantasieën kunt bekijken. Sexshops met meerdere speeltjes om te kunnen expirementeren en zelfs voor de mensen die erectieproblemen hebben kan je kamagra pillen kopen. Sterker nog vanwege de groei van onlinie websites kan je ze kamagra thuis laten bezorgen.

Te veel van het goede?

Nu we zo makkelijk toegang tot sexuele activiteiten en onderwerpen hebben ontstaat natuurlijk de vraag of het misschien niet allemaal te veel van het goede is? Hier zijn meningen in verschillend en het is voornamelijk schokerend voor niet westerse samenlevingen op openlijk sex word besproken en getoond hier. Er onstaat nu wel een situatie waarin sex niet meer geheimzinnig en mystiek is maar meer een dagelijks gewoonte dat het speciale gevoel ervan afhaalt. De over gecommecialiseerde uitingen van het perfecte lichaam en schoonheid ideaal hebben mensen ook iets wat oppervlakkiger laten kijken naar sex. Sex hoort nog steeds een oefening uit liefde te zijn inplaats van alleen het fysieke aspect. Natuurlijk is dit ook te betwisten, misschien maakt liefde sex helemaal niet beter of slechter. Het is wel een groot aspect en als je bedenkt dat dieren meestal alleen sex hebben voor voortplanting en wij zowat de enige wezens zijn die sex beoefenen uit pure plezier is dat wel opmerkelijk. Mannen denken gemiddeld 5 keer op een dag aan sex blijkt uit onderzoek en vrouwen ongeveer 2 keer. Is sex dan tog zo een groot onderdeel van onze maatschappij omdat wij mensen zo inelkaar steken of is het meer dat er te veel sex door de media en televisie wordt doorgepushed dat we verwikkeld zijn geraakt in overvloed van sex? Wat we weten is dat bijna iedereen van sex kan genieten maar misschien kan het beter een romantisch en liefdevol gewoonte blijven inplaats van een dagelijkse routine.

8 aandoeningen funest voor het mannelijke seksleven

Je gedachten zijn je meest belangrijke en cruciale seks orgaan. Dit komt doordat je emoties een grote tol nemen op je seksleven en tevens de reden dat 20% van alle erectiestoornissen bij mannen ook zorgen voor emotionele problemen die variëren van depressie tot faalangst. Hoe zit dat bij de andere 80%? Bij deze gevallen is het vaak een fysieke oorzaak, of een andere fysieke aandoening die zorgt dat de penis niet meer naar behoren functioneert.

Een van de fysieke aandoeningen die kunnen zorgen voor problemen met het verkrijgen van een erectie, is het hebben van een hart- en/of vaatziekte. De gezondheid van je hart is sterk gerelateerd aan je seksuele gezondheid en dit heeft voornamelijk te maken met de bloedsomloop, die cruciaal is voor een erectie. Om deze redenen is het ook maar eens een goed idee om te stoppen met roken en te beginnen met trainen!

Diabetes is een ziekte die erectieproblemen in de hand speelt. Mannen met diabetes hebben een ontzettend hoog risico op een erectiestoornis. Dit komt door het feit dat diabetes zowel de bloedvaten als de zenuwen kan aantasten die belangrijk zijn voor het krijgen en vasthouden van een erectie van de penis. Mannen met diabetes krijgen doorgaans vijftien jaar eerder problemen met de erectie dan mannen die geen diabetes hebben en toch een erectiestoornis krijgen. Hiertegenover staat wel dat de behandeling van diabetes gepaard gaat met bepaalde medicatie en het aannemen van een gezonde levensstijl, methoden die vaak ook bij de behandeling van een erectiestoornis worden toegepast.

Over de aandoening obesitas is nog niet zeer veel bekend, maar deze fysieke aandoening kan een psychologische oorzaak worden voor erectiestoornissen, vanwege een vertekend zelfbeeld en lage zelfvertrouwen. Maar obesitas zorgt ook voor een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes. Als laatste wordt obesitas vaak gelinkt aan lage levels van testosteron, een onmisbaar hormoon voor de man als het gaat om het krijgen van een erectie.

Een hoog percentage aan mannen met een depressie hebben ook last van erectieproblemen, maar het is vaak lastig om te achterhalen welke van de twee nou de oorzaak is en welke het gevolg. Depressie kan funest zijn voor je seksuele gezondheid, omdat het kan lijden tot een gebrek aan interesse en een gebrek aan energie voor seks. Behandeling voor depressie kan ertoe lijden dat er nieuwe interesse in seks wordt gevonden, maar antidepressiva zorgen er weer voor dat de erectiestoornis kan verslechteren.

Het Mount Sinai Medical Center in New York City heeft onderzocht dat mannen met een erectiestoornis een verhoogd risico lopen op slaapapneu, een aandoening die een ontzettend hard gesnurk en slechte nachtrust tot gevolgd heeft, waardoor je overdag moe bent. De abnormale periodes van ademen tijdens de slaap heeft een verhoogd risico op hart- en vaatziekten en chronische vermoeidheid tot gevolg. Het behandelen van slaap-apneu met ademhalingstechnieken kan ook positieve effecten hebben op de erectiestoornis.